”La Acaju, ne-am bucurat să trecem printr-un workshop de câteva ore alături de Carmen de la Grifin, timp în care ne-am focusat pe îmbunătățirea modului în care primim oamenii la noi în spațiu și experiențele pe care le creăm. A fost o sesiune intensă dar și relaxată, cu activități dinamice care să ne scoată din zona de confort. Ne-a plăcut profesionalismul cu care s-a prezentat Carmen și modul personalizat în care a aplicat cunoștințele ei pe situația noastră.” (Anca Starpanu, Acaju Cafe)

”Am primit solutii personalizate afacerii noastre oferite cu multa implicare si prin exemple clare. Multumesc”. (Mirela Iulia Arion,  Arion Expert)

”Am avut o sesiune unu-la-unu cu Carmen si am apreciat mult experienta si expertiza ei legata de ‘Customer Experience’.
Am primit multe sfaturi care m-au ajutat sa imi dau seama ce fac bine legat de experienta clientilor mei, dar si ce sa imbunatatesc.
Recomand cu draga inima sa lucrati cu Carmen. Cu siguranta veti avea de invatat, iar afacerea voastra va avea doar de castigat!” (Codruta Stefaniga, Future Minds Consulting)

”Carmen Belcescu e minunata! Dintr-o singura sedinta de consultanta am primit sfaturi valoroase, expuse cu sens, sistematizate, astfel incat am reusit sa le impartasesc cu partenerul meu de business fara sa ma uit pe notite, informatiile erau deja fixate, Un alt aspect pe care l-am apreciat a fost ca a venit pregatita la intalnirea noastra, stia deja businessul, vizitase pagina web, grupul de facebook, ceea ce a facut ca intalnirea noastra sa fie foarte productiva, Este empatica, deschisa, o adevarat placere sa discuti cu ea!” (Loredana Staicu, Code School Clubs Iasi)

VREI SĂ-ȚI FIDELIZEZI CLIENȚII?

Îți dezvăluim 10 reguli de aur care să te ajute să-ți păstrezi clienții aproape. Vrei ?

Prin completarea formularului îți oferi consimțământul pentru a primi ofertele de care ai nevoie!